syarikat-printing

Kami mencetak t-shirt, signboard, button badge, sticker, fridge magnet, mug, bill book, flyers, bunting, banner, buku resit, rubber stamp dan pelbagai produk cendera hati. Kedai Printing Senawang.
pembekal produk printing

Here at Ucetak, we help bring your business to life through visual branding that truly reflect your business identity. Experts in leaflets, fliers, button badge, t-shit printing, souvenir/premium gift, commercial, and informational print products.

Selamat datang ke Ucetak, solusi percetakan sehenti anda. Kami berpengalaman  dalam industri percetakan dari tahun 2011, kini kami berkembang menjadi pembekal produk percetakan. Sasaran U Cetak ialah menjadi solusi percetakan yang berkualiti tinggi, pantas dengan harga yang berpatutan. Kami sedia memberikan perkhidmatan terbaik secara pukal atau kuantiti kecil. 

 

 

Supplier Sticker Seremban & Senawang

Printing Supply Seremban & Senawang

Mesin DTG Seremban, Negeri Sembilan

Printing Souvenir & Gift

 

Pihak kami menerima tempahan percetakan korporat dan cenderahati. Produk kami adalah termasuk Tshirt, Kad ID, Kad Bisnes, Mug, Topi, Button Badge, Sticker dan lain-lain.

Sebagai pembekal produk printing dari 2011 kekuatan kami dari bekalan segi stok yang berterusan. Kami merupakan salah sebuah syarikat pengimport produk printing yang utama dan memiliki reputasi yang baik dalam industri printing

 
 
 

laser-engraver-ucetak

cetak-botol-dan-label-sticker Senawang, Seremban & Negeri Sembilan

Supplier Sticker Seremban & Senawang

 

Visi Kami:
Membangunkan individu (growing people) sentiasa menjadi moto kami. Kami membangun bersama pelanggan dan pekerja.

 

Misi Kami:
Kami komited dan kreatif dalam mencapai inovasi baharu untuk membangunkan pelanggan kami dengan servis dan produk yang kami sediakan.

 

Perkhidmatan Kami

 

1.Percetakan Baju

Kami menyediakan pelbagai jenis baju seperti Baju Korporat, Jersi, T-shirt, Muslimah, Pakaian Seragam dan Uniform.
Klik di sini untuk info lanjut

 

 

2. Papan Tanda (Sign Board)

Kami membekalkan pelbagai jenis sign board dan papan tanda berkualiti tinggi dengan harga bepatutan. Termasuk; papan iklan, carta, menu restoran, penunjuk arah, carta organisasi, signboard dan kedai. 
Material menyediakan pelbagai jenis material termasuk Polycarbonate, Aluminum dan Metal Sheet
Klik di sini untuk info lanjut

 

 

 

3. Percetakan Mug

Kami menghasilkan Mug seramik dengan cetakan Sublimation. Anda boleh mencetak foto, tulisan dan pelbagai design pada mug ini. Selalunya mug ini digunakan sebagai hadiah majlis (door gift) dan cenderahati. 
Klik di sini untuk info lanjut

 

 

4. Percetakan Button Badge

Button badge sesuai dijadikan produk cenderahati dan korporat. Anda boleh mencetak logo, gambar dan apa sahaja design pada permukaan badge. Permukaannya diselaputi plastic film yang tahan basah dan cetakan laser printed yang berkualiti tinggi.
Klik di sini untuk info lanjut

 

 

 

5. Percetakan ID Card

Kami menerima tempahan PVC ID Card / Kad Matrix. Ia digunakan sebagai pass pelajar, kad pekerja, kad ahli (member card) dan kad diskaun.
Klik di sini untuk info lanjut

ID Card Matrix

ID Card Matrix

 

ID Card Matrix

ID Card Matrix

 

 

6. Sticker Label

Kami mencetak Sticker Label, juga dikenali sebagai Mirrorcote Sticker. Sticker ini dicetak kalis air dengan cetakan laser. Sesuai untuk ditampal pada pelbagai permukaan seperti kaca, kertas dan plastik.
Klik di sini untuk info lanjut

 

 

7. LED Signage

LED Sign Board digunakan untuk mempromosikan perniagaan anda dengan paparan animasi text bergerak. Pelbagai pilihan warna termasuk; biru, merah, kuning, hijau putih dan ungu. 
Klik di sini untuk info lanjut

 

 

s


 

Aktiviti Kami

5 Industri Sticker Yang Utama Di Malaysia
Tahukah anda anda ada 5 industri sticker yang amat berpotensi di Malaysia?   1. STICKER SIGNAGE Sticker Papan tanda (signage)
Read more.
Pembukaan Kedai Ucetak Julai2017
 Alhamdulillah Ucetak secara rasminya beroperasi tanggal Julai 2017. Dalam keadaan ekonomi yang mencabar sekarang, banyak kedai sekitar seremban bungkus. Saya
Read more.
Tips Heat Press 1: Jimat Masa, Elektrik & Safety
1. Himpunkan JOB jimat bill elektrik Mesin heat press kuat menggunakan elektrik. Untuk jimatkan, himpunkan job banyak sekali jalan. Contoh:
Read more.
Bengkel Photoshop Untuk Usahawan
Untuk Business Owner yang  ada masalah nak buat design.  Kadang-kadang sukar mendapatkan bantuan Designer walaupun untuk buat design simple-simple. Mengapa
Read more.
Tips Plotter: Pemilihan Blade
Tak kira apa pun jenama cutter anda; Cameo, Graphtec, Suma, Rolland , Mimaki dan lain-lainSecara umummya terdapat 3 Gred blade
Read more.

  Hubungi Kami

 


Ucetak Senawang
Alamat: 221 Jalan Lavender Heights 2, Senawang, 70400 Seremban, Negeri Sembilan. 
Emel: sales.ucetak@gmail.com


KLIK UNTUK WHATSAPP

 Hubungi WhatsApp:
018-4004303
019-6553986