Mug

Cetak Mug Cenderahati

Mug Printing Murah Serendah RM5. Anda boleh mencetak foto, tulisan, logo dan apa sahaja design pada permukaan mug. Cetakannya berkualiti tinggi dan tahan basuhan. Sesuai dijadikan sebagai cenderahati dan produk korporat. WhatsApp 018-4004303


Perkhidmatan Kami

Kami membekalkan Mug dari tahun 2011 dan telah memiliki reputasi baik. Kami sedia menghasilkan Mug Bercetak untuk kuantiti kecil dan pukal.

Code C12
MOQ 1 unit
Weight 285g
Material Ceramic
Size 8.2 x 9.5cm
Color White

Contoh Hasil Kerja Kami

 

 

 

Disediakan dengan kotak hadiah, mug cenderahati ini boleh didapati dengan harga serendah RM5.

 

 

Kapasiti

Kami memiliki sumber bekalam mug dan mampu menghasilkan 300 unit mug dalam tempoh 1 hari. Kami sedia menerima tempahan dari 1 unit sehingga 1000 unit seminggu. Mug yang telah dicetak dibungkus dalam kotak-kotak kecil dan sedia untuk dihantar kepada pelanggan.

 

 

 


Kualiti
Kami menghasilkan Mug seramik dengan cetakan Sublimation. Ia tahan basuhan dan selamat digunakan untuk minum. Selalunya mug ini digunakan sebagai hadiah majlis (door gift) dan cenderahati. 

 

 


Penghantaran Atau Self Pick-up (COD)
Anda boleh memilih penghantaran menggunakan kurier, sekejap je dalam 1-2 hari sampai (untuk Semenanjung). Atau anda boleh ambil sendiri di alamat kami 


 

 

 


 

UCETAK.COM

Selamat datang ke Ucetak, solusi percetakan sehenti anda.  Kakitangan khidmat pelanggan dan pasukan designer kami sedia memberikan khidmat terbaik kepada anda.


 

Hubungi Kami

Ucetak Senawang
Alamat: 221 Jalan Lavender Heights 2, Senawang, 70400 Seremban, Negeri Sembilan.
Email: sales.ucetak@gmail.com

SIAPA KAMI?


KLIK UNTUK WHATSAPP

 

 Hubungi WhatsApp:
018-4004303